Diensten

De keuze voor een schildersbedrijf is de keuze voor vakwerk. Voor duurzame, degelijke materialen die op vakkundige wijze verwerkt worden. Daarom is het van belang dat u een professioneel schildersbedrijf inschakeld. Op deze pagina wordt u precies vertelt hoe en in welk opzicht te Booy iets voor u kan betekenen. Als uw vraag hieronder of op één van de andere pagina's niet is beantwoord dan horen wij dat graag van u

Schilderwerk

Goed alles omvattend schilderwerk is iets wat meerdere voordelen met zich meebrengt. Het geeft namelijk onderhoud aan uw woonhuis of bedrijf wat belangrijk is voor het behoud van uw pand. Daarnaast geeft een nieuwe modieuze kleur uw woonhuis of bedrijf een nieuwe uitstraling. Een goed uiterlijk qua schilderwerk van uw bedrijf is tevens een visitekaartje.

Onze werkzaamheden op het gebied van schilderwerk liggen voornamelijk bij binnen- en buitenschilderwerk van woningen, kantoren en bedrijfspanden. Verder verzorgen wij het restauratie- of renovatiewerk van monumentale panden en kastelen. Wij denken graag met u mee over de representatieve uitstraling die uw pand kan krijgen. NB. woningen van 15 jaar en ouder hebben het voordeel van laag BTW tarief. (6% i.p.v. 19%)